Een auto kopen bij Auto van Dijk

Ouderwetse kwaliteit voor een internet-prijs

Onze garanties

  1. Volledig nagekeken auto’s
  2. Eerlijke beschrijving
  3. Transparante prijs
  4. Kloppende kilometers
  5. Bovag keurmerk
  6. Onderhoud, reparatie en APK
  7. 100% merkonafhankelijk
  8. 24/7 pechhulp

Ben je op zoek naar een nieuwe auto?

Als je opzoek bent naar een nieuwe auto of een jonge occasion dan ben je bij ons aan het juist adres. Bij Auto van Dijk kun je niet alleen terecht voor onderhoud, een nieuwe APK, of reparatie aan je auto maar hebben we altijd een ruime voorraad jonge occasions op voorraad. Deze occasions zijn afkomstig vanuit inruil of afkomstig van betrouwbare partners uit ons uitgebreide netwerk van dealer bedrijven en auto importeurs.

Jaarlijks verkopen wij zo’n 500 volledig nagekeken auto’s, deze bieden we aan voor een internet prijs met een eerlijke beschrijving, kloppende kilometers en hebben we een Bovag keurmerk. Allemaal wel zo transparant. Oh, en mocht je bij ons een jong gebruikte auto aanschaffen, dan ontvang je ook nog eens ieder jaar gratis een nieuwe APK, en krijg je 24/7 pechhulp als je de auto door Auto van Dijk laat onderhouden.

Staat nou net die ene auto niet tussen de voorraad?

Ben je net opzoek naar dat ene model en type auto, maar hebben we die op dit moment niet in onze voorraad? Ook dat is geen probleem. We gaan graag voor je opzoek om deze voor je te vinden. Neem contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.